26 اسفند 1402

درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من یه موردی رو میخواستم بررسی کنم ، همسرم یک سال پیش باعث آسیب کمرم شد با کتک ، ولی خب نرفتم پزشکی قانونی. عکس کمرم هسن ک مهره اش آسیب دیده آیا الان میتونم ب استناد اون عکس اقدام کنم و حق طلاق بگیرم ؟آیا حضانت فرزندم میتونم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام درخواست طلاق علی القاعده با زوج می باشد و زوجه در صورتی که وکالت در طلاق نداشته باشد صرفا با اثبات شرایط عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد و حضانت فرزند طبق قانون بعد از سن کودکی با پدر می باشد مگر این که توافق دیگری صورت گیرد. اما پیشنهاد می گردد با اجرای مهریه می توان زوج را راضی به طلاق نمود.