26 اسفند 1402

آیا می‌توانم سند المثنی را ابطال کنم ؟

دسته بندی : اسناد و املاک | اعتراض به نظریه هیات نظارت اداره ثبت اسناد و املاک
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ببخشید میخواستم اگر میشه یه راهنمایی کنید
سند ملک من گم شده بود و اعلام مفقودی کردم و المثنی دریافت کردم و با سند المثنی معامله ای انجام ندادم
الان سند اصلی پیدا شده ولی سند المثنی رو من گم کردم و به ثبت اسناد که رفتم سند المثنی رو باطل کنه و سند اصلی جایگزین بشه میگه حتما باید سند المثنی باشه که باطلش کنم ، البته رئیس ثبت یه مشکل شدیدی با ما داره آیا حرفش درسته یا میخواد اذیت کنه و چطوری باید اقدام کنم اگر اذیت میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دادخواست ابطال سند المثنی را میتوانید به دادگاه تقدیم نماییدو اعتراض خود را بنظریه هیات نظارت اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه اعلام نمایید و با استناد به پیدا شدن سند اصلی ملک تقاضای ابطال سند مالکیت در دادگاه نمایید و سند اصلی ملک همچنان بقوت خود باقی است چون مرجع ثبت ملزم به تابعیت از حکم دادگاه است