26 اسفند 1402

آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
من قرارداد آژانس مسافرتی بستم ، با مدیریت آژانس صحبت کردم گفت شما مشتری ما هستید (من سال قبل باهاشون رفتم ) من بهشون گفتم این سری با آژانس شما بیام ،دیگه فقط ضمانت بازگشت چقدر از من می خواهید بگیرید ، گفت از شما نمی گیریم منم با توجه به حرف مدیریت که نمی گیریم قرارداد بستم اما این صحبت در قرارداد قید نشد بهش گفتم بنویسیم در قرار داد گفت صحبت کردیم دیگه ، مرد هستیم ، حالا دبه کرد ، من می توانم شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که در قرارداد نشتریان با آژانس هواپیمایی چنین شرطی وجودداشته باشد امکان طرح دعوا وجودندارد.