27 اسفند 1402

مطالبه مهریه و توقیف اموال

دسته بندی : خانواده | اعسار
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مهریه من 264سکه هست و همسرم خونه و ماشین داره ایا میشه به حایمهریه خونه رو بگیرم؟و ایشون شهر دیگه ای کار میکنن و خونه سازمانی دارن.با توجه به چیزایی که در مورد خونه میگن که اگر فقط یک خونه داشته باشه نمیشه به جای مهریه گرفت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در مبحث اعسار و مستثنیات دین یک خانه معقول و متعارف و عرفا در شان محکوم علیه فقط قابل توقیف نیست میتونید دفاع کنید در دادگاه ازین بابت اگر قابل درک نبود بهتره تماس بگیرید برای مشاوره