28 اسفند 1402

امکان مطالبه مهریه بیش از تعداد ۱۱۰ سکه به چه صورت است؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر میخواستم راجب قانون مهریه بدونم؟ اینکه داماد خونه ای نداره مهریه 700سکه اس
چقدر به من تعلق میگیره؟
و اینکه من درخواست طلاق دادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم. مهریه شما اگر عندالمطالبه باشد میتوانید مطالبه کنید و تا تعداد 110 سکه را باید همسرتان بپردازد اما محکومیت ایشان به پرداخت بیش 110 سکه منوط به این است که استطاعت مالی ایشان محرز شود و شما ثابت کنید که دارای مال و اموال است و میتواند بپردازد