28 اسفند 1402

علیرغم توافقات حکم طلاق خارج از توافقات صادر شده.

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من و خانمم توافق کرده بودیم برای اینکه طلاقش بدم ماشینم رو پس بده و مهریه اش رو ببخشه، اما در رای دادگاه که امروز برام صادر شده همچین چیزی ننوشته و فقط نفقه رو بخشیده
حالا من از طلاق دادنش منصرف شدم اما در ابلاغیه نوشته اگر در دفترخانه حضور پیدا نکنم صیغه طلاق جاری میشه
میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم طلاقش ندم و نذارم غیابی طلاقشو در دفترخانه بگیره؟ من نمیخوام طلاقش بدم
ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه شفاهی راجع به موارد یاد شده توافق کرده اید خب اثباتش مشکل است ولیکن اگر مکتوب با سند و مدرک چنین توافقی شده و دادگاه به آن توجه ننموده می توانید اعتراض یا فرجام خواهی کنید موفق باشید.