29 اسفند 1402

اخذ شناسنامه ی ایرانی توسط اتباع

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده زینب هستم 24 ساله ساکن سمنان دانشجو روان پدر م عراقی ومادرم ایرانی هستند . گواهی تولد ایران را دارم مدارک پاسپورت عراقی واقامت قانونی ایران را دارم .برای شناسنامه اقدام کردم سمنان ولی جوابش منفی بود . شما راهکاری دارین که بنده وبرادرم بتونیم از طریق مادر ایرانی شناسنامه ایران بگیریم ؟ ما اقامت کاملا قانونی داریم و پدر ومادرم پروانه ازدواج دارند . دلیل رشد شدن مصاحبه را اصلا به ما نگفتند . ما هیچ اقدامی بر علیه حکومت و نظام نداشته و خانواده مذهبی هستیم . شما اطلاعی دارین که ما به کدوم نهاد ویا سازمان تو تهران مراجعه کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چون نیاز به اشتغال دارم ولی متاسفانه به دلیل اتباع بودنم نمیشه وواقعا به بن بست خوردیم ... ولان واقعا بی تکلیف موندیم بیشتر دوستان دورگه ام که متولد ایران بودند شناسنامه را گرفتند و تابعیت ایرانی دارن الان وشاغل شدن و از بیمه وگواهی نامه رانندگی و تمام امکانات شهروندی که خودتون بهتر میدونین برخوردار شدند .. ممنون .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم راهکار جداگانه ای جز مراحلی که طی کردید طبق قانون وجود ندارد.به کنسولگری وزارت امور خارجه بخش امور تابعیت در تهران مراجعه نمایید.