29 اسفند 1402

سلام وقت بخیر من چک صیادی را به حساب خودم خواباندم آیا اگر همان روز وصول نشود از بانک خودم که بانکی غیر از بانک صادر کننده ی چک است میتوانم درخواست گواهی عدم پرداخت کنم

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من چک صیادی را به حساب خودم خواباندم آیا اگر همان روز وصول نشود از بانک خودم که بانکی غیر از بانک صادر کننده ی چک است میتوانم درخواست گواهی عدم پرداخت کنم؟
یا چک را بانک بگیرم و مستقیم به بانک صادر کننده مراجعه کنم؟
چون احتمال میدهم موجودی نداشته باشد کدام راه بهتر است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به نظر وقتی چک را در حساب بانکی خودتان خوابانده باشید در صورت عدم موجودی اصولا گواهی عدم پرداخت صادر می گردد و لازم نیست بانک شما با بانک چک یکسان باشد و اگر پول چک به حسابتان نیامد شما با مراجعه به بانک خودتان از این موضوع مطلع میگردید ...