29 اسفند 1402

درخواست مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | اثبات زوجیت
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

بنده 3 ماهه ازدواج کردم 1 ماه پیش همسرم اموال خود را انتقال داده دیشب به من در مورد طلاق حرف زدن گفتن بریم دادگاه مهریه رو قسطی میکنن گفتن من پول جابجا کردم بدهکار بودم ماشینم پلاکشو عوض کرده زده به اسم کسی دیگه من کاری فعلا نکردم در مورد مهریه و طلاق .الان من میتونم در مورد مهریه کاری کنم همسر اموال زیاده داره چیکار میتونم بکنم من دختر بودم پدرومادرم فوت شدن الان هم جایی ندارم برم باید خونه اجاره کنم مهریه ام هم 14 تا سکه ست الان چیکار کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما می توانید از طریق دفترخانه ای که عقد کردید واجرای اداره ثبت اسناد درخواست مطالبه مهریه خود را نمایید ضمنا اموالی که هنوز به نام ایشان است را نیز از این طریق می توانید توقیف نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم