29 اسفند 1402

چگونه اقرارنامه بخشش مهریه تنظیم شود؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

این اقرار نامه ای که فرمودید قبل از عقد هم امکانش هست؟اخه سرچ کردم دیدم که تعهد به بخشش مهریه قبل از عقد اعتبار ندارد
ممنون میشم در مورد این اقرار نامه و متنش بیشتر توضیح بدید و بگید چه مراحلی رو باید طی کنم که انجامش بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام زوجه شما باید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنند.و در خواست کنند. یک اقرار نامه محضری تنظیم شود مبنی. براینکه کلیه مهریه مافی القبا له را از زوج خود فی المجلس دریافت کردم.لذا ذکری از بخشش نباشد موفق باشید.