29 اسفند 1402

انتقال سه دانگ ملک با وکالتنامه.

دسته بندی : حقوقی | وکالت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من ملکی را شخصی قرار به سه دنگ از ان را به نام من بزند در دفتر خانه وکالت بلاعزل برای سه دنگ به من دادند که کارهای شهرداری ودارایی را انجام دهند وصند سه دنگ به نام هر کدام صادر شود سوال من این است که این اقا خودشان هم وکالت بلاعزل از کسی دیگر دارند ایا میتوانند صند نزنند در ضمن ما هیچ نوشته ای هم نداریم وفقط کسانی که در دفتر خانه بودند میدانند که این اقا قرار است صند بزند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه در وکالتنامه تصریح بفروش ذکر شده باشد بله می تواند انتقال دهد مگر این اختیار در وکالتنامه تصریح نشده باشد.ضمنا بهتر است علاوه بر وکالتنامه مبایعه نامه ای هم فی مابین تنظیم شود.تا مشکل ساز نشود .موفق باشید.