29 اسفند 1402

الزام به تمکین زوجه و مطالبه نفقه توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من درخواست نفقه ایام گذشته مطرح کردم همسرم درخواست الزام ب تمکین زده ،ما ساکن تهران هستیم حتی ثنای این آقا مال تهرانه ،اما رفته تو اصفهان اجاره نامه نوشته ک در یک کارگاه طلاسازی کار میکنم و بعد از کار میام نگهبانی اون کارگاه رو میدم طبقه بالا کارگاه خونه ای هست گفته اونحا تمکین کنم اونحا پر از مرد هست من چیکار کنم بگم در شان من نیست ؟راهی هست لطفا منو راهنمایی کنید چه دلیلی تو دادگاه عنوان کنم ک اونجا نرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دعوای زوج رد خواهد شد طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسائل خانه تهیه نماید و باید خانه توسط کارشناس رسمی مورد تایید قرار بگیرد و اگر کارشناس خانه را تایید ننماید دعوای الزام به تمکین رد خواهد شد شما می بایست درخواست کارشناس رسمی برای بررسی خانه را نمایید