29 اسفند 1402

درخواست تقسیم ترکه بین وراث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
منزل مسکونی از پدر بزرگم(مادر بزرگم هم فوت شده)ب مادر و 11 نفر دیگه ب ارث رسیده، مادرم سهم 9 نفر رو خریده 2 تا خاله هام قیمت بالا گفتن و ماهم نمیخایم سهمشون رو بخریم...
اگه شکایت کنیم، دادگاه خوبه رو بین مادرم و 2 تا خالم تقسیم میکنه یا مجبوریم سهمشون رو بخریم یا مادرم سهم خودش‌ رو ب یکی از خاله هام بفروشه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر قابل تقسیم باشد که تقسیم می شود والا به مزایده خواهد رفت که می توانید در مزایده شرکت و ملک را تملک کنید.