مطالبه سهم الارث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت شما
من یه سوال از خدمت شما دارم
پدری که جعل امضا کرده و فرزندانش رو مجبور کرده از حقوق خودشون در مسئله سهم الارث مادری بعد فوت مادر بگذرند و بعد از سالها شیادی و کلاه گذاری سر من دوختر سادیسمی اش رو که خودشون بهش قرص می دادند و همون خواهرم باعث شد خود بابام بره خونه یکی دیگه خواهرم سالها و من مجبور بودم با اون خواهر سادیسمی و اسکیزوفرنی رو به جون من انداختند به مدت 5 سال و باعث شدند من مریض تر بشم (البته قبل ترش هم موقع دانشگاه اش هم به جون من انداختن )چون من قبلا زخم عثنی العشر و خونریزی معده داشتم بدتر شد از اونور ملک زیادی و پول زیادی در حساب پدرم هست به چه نحوی میشه پیگیری کنم حقوقم و آیا میتونه پدرم منو از خونه ای که توش نشستم و اول مال پدرش بوده و بعدم همین خونه گیر خودش اومده بیرونم کنه و آیا من میتونم از سهم مادر فوت شده ام اگه به من فشار بیاره دادخواهی کنم یا اگه میشه یه راهنمایی کنید دایی هام و عموهایم به فکر منافع خودشون بودند و شیادی و مال من رو خوردند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام قبل از فوت پدر ، ارث محقق نخواهد شد از ماترک مادری شما سهم الارث خواهید داشت امکان پیگیری در ‌مورد سهم الارث مادر وجود خواهد داشت