مشکلات خانوادگی و مالی زوجین

دسته بندی : خانواده | ثبت واقع رجوع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی بنده 4 ماه پیش همرم طلاق گرفتم بعد از گذشت 3 ماه از طلاق همسرم برای اینکه به زندگی مشترک برگرده پیشنهاد داد که باید ماشین بخری و بنامم بزنی تا برگردم ولی الان زیر همه چیز زده ماشین خریدم وبنامش زدم باید چکار کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی داره این تعهد به چه صورتی و کجا واقع شده باشه. پیشنهاد میکنم برای مشاوره بهتر و اینکه کاملا درک مطلب صورت بگیره تماس تلفنی برقرار کنید و جزییات را ارائه بدید و کمک بگیرید