مطالبه مهریه در دوران نامزدی و انتقال اموال زوج قبل از طرح شکایت

دسته بندی : خانواده | اعسار
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود
عیدتان مبارک
من سه تا سوال دارم از خدمتتان و خواهش میکنم وکیل محترم به هر سه سوال پاسخ دقیق و کامل بدین، ممنون از لطفتون

سوال اول اینکه من الان نامزدم و با خانمم تفاهم ندارم هنوز کارمون به دادگاه و شکایت و اینا نکشیده، مهریه ام 114 سکه هستش، اگر طلب مهریه کنه چندتا میتونه طلب کنه؟

سوال دوم اینکه، من دو تا سندملکی بنامم دارم و میخوام از الان به شرط عمری با حق فسخ بزنم بنام پدرم ، آیا فردا کارمون به دادگاه بکشه همسرم میتونه ادعای فرار از دین کنه و دستشو روی سندها بذاره؟

سوال سوم اینکه حدود دو سه ماه پیش به حساب های بانکیم پول های زیادی اومده و رفته و در حال حاضر اکثر حسابام خالیه و نمیذارم پول زیاد بیاد و خودمم کارمند پیمانی ام، اگر اعسار بدم تایید میشه یا رد میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، در رابطه با مهریه در صورتیکه ایشان باکره باشند نصف مهریه به ایشان میرسد و در غیر اینصورت کل مهریه، در خصوص انتقال تا زمان قطعی شدن رای دادگاه ، فرار از دین محسوب نمیشه ، در خصوص اعسار هم نباید مالی بنامتون باشد و داخل حسابهاتون هم پول و البته بستگی به دلایل دفاعی ایشون هم داره ولی معمولا در این موارد با اعسار آقایان موافقت میشه.