زوج تا چه زمانی ملزم به پرداخت نفقه است؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام جناب عظیمی
ساد نو شما مبارک باشه
میخواستم بدونم من از تاریخ 10 دی ماه 1402 رای طلاق به درخواست بنده قطعی شده اما با توجه به درخواست اعسار که دادم همچنان طلاق در دفترخانه ثبت نشده ،از 31 مرداد ماه نیز در حال پرداخت نفقه میباشم ،سوالی که بنده داشتم این هست که تا کی باید نفقه را پرداخت کنم؟ و تا کی این خانم میتواند در منزل من سکونت داشته باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سال نو شما هم مبارک تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده موظف به پرداخت نفقه خواهید بود.