درخواست اعسار از پرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و درود
عیدتان مبارک
من چندتا سوال دارم از خدمتتان
من الان نامزدم و با خانمم تفاهم ندارم هنوز کارمون به دادگاه و شکایت و اینا نکشیده، مهریه ام 114 سکه هستش ،سوال اولم اینکه حدود دو سه ماه پیش به حساب های بانکیم پول های زیادی اومده و رفته و در حال حاضر اکثر حسابام خالیه و نمیذارم پول زیاد به حسابم بیاد و خودمم کارمند پیمانی ام،اگر خانمم طلب مهریه کنه و من اگر اعسار از پرداخت مهریه بدم تایید میشه یا رد میشه؟ اگر تایید بشه به چه صورت تقسیط میکنن یا چون کارمندم و حقوق بگیرم قاضی میگه از حقوقم کسر کنن و سوال دومم اینکه تا من مهریه رو بصورت اقساط بدم یا از حقوقم کسر کنن خانم میتونه ازدواج کنه یا تا کی نمیتونه ازدواج کنه و اینکه من میتونم ازدواج کنم یا نه؟
خواهش میکنم وکیل محترم به سوالام دقیق جواب بدین چون برام خیلی مهمه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در صورت درخواست مهریه از سوی همسر شما اگر اموالی اعم از منقول و غیرمنقول به نام شما باشه توقیف می شود ودر خصوص موضوع اعسار نیز حساب های بانکی شما تا یک سال قبل از درخواست اعسار شما از سوی دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد در صورت که واریز و برداشت های با مبالغ بالا داشته باشید در خصوص موضوع اعسار وپذیرش آن ونیز میزان اقساط مهریه تاثیر گذار است در خصوص طلاق هم باید عرض کنم طلاق از اختیارات مرد است و همسر شما بدون دلیل موجه قانونی وشرعی نمی تواند از شما طلاق بگیرد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر واگاهی کامل از پاسخ تمام سوالات شما از طریق همین پنل درخواست خود را جهت مشاوره ارسال بفرمایید