ایا زوجه با اثبات جرم کیفری میتواند مستحق دریافت مهریه و گرفتن طلاق باشد؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا زن با دو تاییدیه ضرب و شتم توسط همسر از پزشکی قانونی و یک تاییدیه بیرون کردن از خانه توسط همسر از پلیس 110 می تواند یکی از شروط 12 گانه طلاق را برای گرفتن مهریه در طلاق بدست آورد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم مهریه عندالمطالبه هر زمان میتواند مورد مطالبه زوجه قرار بگیرد و هیچ مانعی وجود ندارد اما در خصوص طلاق برای زوجه ایی که حق طلاق ندارند نیازمند ارائه دلایل محکمه پسند می باشد .