دادخواست ملاقات فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عید نوروزتون مبارک.
با خانومم بحثمون شد الان یک هفته با پسرم که رفته تو 4سال خونه رو بدون اجازه ترک کرده رفته خونه باباش.عیدرو به من تلخ کرده.بعداز سال تحویل با گل و شیرینی رفتم کمی آرومتر شده اما نمیاد انگار عادت کرده.من به خودشو پسرم وابسته ام زندگیمو دوست دارم ولی خودش نمیاد میتونم پسرمو بیارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است اما شما می توانید دادخواست ملاقات فرزند علیه همسرتان ارایه دهید.