معامله با افراد سالخورده

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و تبریک سال نو
مادرم مزلش را 5 سال قبل رسمی به نام من انتقال داد ، با رضایت و صخت کامل عقلانی ، قبل انتقال یه صلح نامه عادی با 3 شاهد تنظیم کردیم ، ولی مال الصلح رو رایگان نوشتیم و شرط شد بعد از مدتی موظف به انتقال قطعی در محضرخونه هستن ،
الان برادرم تحت فشار گذاشتن ایشون رو برپ شکایت من من خبر نداشتم ملک رو بنام خودم زدم ، اول بازپرسی 5 مورد اتهام شکایت شد ، ولی بازپرس به دلیل فقدام مدارک کلاهبرداری و سواستفاده از غیر رشید رو رد کرد ، تجدید نظر هم تایید کرد ، الان حقوقی شکایت کردن که ابطال سند بگیرن خلع ید و ....
سوال ، صلح نامه م معتبره ! چون رایگان نوشته شد ؟
آیا میشه سند رسمی رو به استناد پیر بودن مادرم باطل کنن ، چون گفتن خواهان کهولت داشته و پیر بوده در صورتی که بازپرس رد کرد اتهامات رو . آیا صلح نامه خدشه ای بهش وارد نمیشه ؟؟؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله چون ماهیت صلح ،رایگان است. خیرصرف کهولت سن دلیل بر بطلان معامله نیست.آن ها باید اثبات کنند که مادرتان در زمان صلح ، محجور بوده است.