چگونگی طرح دعوای الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، زن من دوماه قبل منزل رو بی‌خبر و بدون اجازه ترک و بعد 4 روز برگشت الآن باز همه طلاها و نقدینگی موجود در منزل رو در غیاب من برداشته رفته چیکار کنم؟
2سال بیشتر هست که تمکین درست نمیکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر ابتدا برای آن اظهارنامه ارسال کنید وبه او مهلت دهید که به منزل بازگررد ودرصورت عدم اقدام طرح دعوا نمایید . برای طلاها وپول بستگی به این دارد که مال خودش بوده یاخیر که آم هم امکان طرح دعوا وجوددارد. درصورت اطلاع از روند طرح دعوا تماس بگیرید.