شکایت بابت فروش مال غیر

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
منزلی به نام پدر من بوده که بیش از 30 سال پیش در اداره ثبت اسناد دیدم که توسط مادر بزرگم قولنامه ای فروخته شده ،
قسمتی حدود 30 متر در قولنامه قید شده که فروخته نشده از کارمند اداره ثبت اسناد پرسیدم که آیا مادر بزرگم وکالت داشته که کارمند اداره گفت در متن وکالت ثبت نشده و برگه وکالت هم در پرونده وجود ندارد من شماره سند را ندارم فقط آدرس را دارم

میخواهم بدانم که در مورد فروش ملک پدر من تخلفی صورت گرفته ؟

درمورد قسمت فروخته نشده آیا میتوانم آنرا بگیرم خداییش خودم الان کارتن خوابم ونیاز مند جای خواب
لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر بدون داشتن وکالت در فروش و بدون داشتن حق مالکیت برای مادربزرگ،آن را فروخته باشد بله فروش مال غیر انجام داده است. بله می توانید.