حجر و قیمومت فرزندان در خانواده

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.
من 22سالمه وقتی خیلی بچه بودم(1ساله) مادرم ترکم کرده و هیچوقت ندیدمش .و مادر بزرگم (مادر پدرم)قیم من شده من الان مریضم و یه مقدار ثروت دارم مادر بزرگمم فوت کرده بعد من مادرم میتونه قانونی ادعاش کنه یعنی چیزی بهش میرسه(من نمیخوام هیچیش مال او باشه).
اموال به اسم من هستن و نقدی ها هم در حساب من

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر قیم شما چیزی از اموال شما رو نمیتونه تصرف کنه مگر مقدار کمی از بابت مخارج پیشنهاد میکنم برای اطلاع از جزییات بحث قیمومت و حجر و رشد تماس تلفنی داشته باشید تا آگاهی کامل به دست بیارید