مطالبه مهریه پس از طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من در دوران نامزدی ماشین خریده ام و به خانمم هبه کرده ام و جهیزیه خانم خود را خریده ام و هبه کرده ام جهیزیه خانمم در خانه خودشان است و همچنین قسط وام ازدواجی خانمم از حقوق من کم می شود حالا بعد از دو سال و نیم می‌گوید بیا جدا بشویم و چهل روز است مرا از همه جا مسدود کرده است می‌گوید مهریه نمیخواهم اما ماشین مال خانمم باشد جهیزیه مال خانمم باشد و قسط وام هایش را من بدهم تا آخرین قسط و می‌گوید بیا توافقی جدا بشویم در ضمن باکره هم هست
چه کنم بتوانم ماشین و جهیزیه خود را بگیرم و همچنین قسط وام ها را از این به بعد خودش پرداخت کند
نظر کارشناسی شما چگونه است ماشین قیمتش اکنون 600 میلیون است و جهیزیه 200 میلیون و وام هم 300 میلیون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چون سند ماشین‌بنام‌همسر شما هست نمیتوانید مسترد کنید فقط ثمن آن را در صورت اثبات مهریه خانم‌باید محاسبه گردد میتوانید توافق کنید