مطالبه سهم الارث احدی از وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده 28ساله خانم هستم و پدربزرگ بنده که چندین سال پیش فوت شدن از بزرگان شهر خودشون و وضع مالی خوبی داشتن.ایشون همسر اولشون فوت میکنه و زن دوم اختیار میکنن و من 2عمو تنی و 1عمه تنی و 10عمو ناتنی و 1عمه ناتنی دارم.پدر من اول ازدواجشون با خانواد دچار بحث میشن و قطع رابطه میکنن با خانواده خودشون و من تا این سن هیچ اطلاعی ندارم از علت دقیق قهر ایشون و پدربزرگ خودمو ندیدم اصلا . پدربزرگ من وقتی فثت میکنه اموال بین بچه هاشون تقسیم میشه و فقط به پدر من چیزی نمیرسه. پدر من دچار بیماری سرطان شدن و ما وضع زندگیمون بسیار سخت و تغییر کرده و شدیدا نیازمند کمک مالی هستیم. من چندین بار به پدر گفتم برای سهم خودت اقدام کن اما سکوت میکنه و چیزی نمیگه .گهگاهی شنیدم که میگفت از سهم خودش گذشته و هیچ ارثی نمیخواد آیا همچین چیزی از نظر قانونی ممکن هست که لسانی بیان بشه که سهم نمیخوان یا اینکه اگر کتبا نوشته باشن ایا میشه که ارث نصیب پدر من نشه؟ من سعی دارم شکایت نامه ای علیه تمام عمو ها و عمه ها بنویسم.ممنون میشم توضیحی بدید کمکی به من کنید چون من یک تنه میخوام جلو کل خانواپه پدری وایسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بدوا شما باید گواهی انحصار وراثت را اخذ نمایید سپس اموال ان‌مرحوم را به دادگاه معرفی نمایید اگر قبل فوت و‌یا با سند سازی انتقال داده نشده باشد می‌توانید دریافت کنید