آیاحقوق مشاغل سخت بیشتر است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من 4 سال در یک شرکت تولید مواد شیمیایی کارکردم.بعد تعدیل شدم‌.حالا بعد از3 سال دعوت به کارشدم.حالاقرارداد جدیدبصورت کارگرساده بدون سنوات گذشته بسته شده و انجام کار دربخش فنی درقراردادلحاظ نشده.
باتوجه به اینک شغل من جزو مشاغل سخت هستش آیا حقوق مساغل سخت با پایه حقوق اداره کار فرق میکنه. جند درصد بیشتر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر حقوق اداره کار برای مشاغل سخت تفاوتی ندارد وفقط مشاغل سخت مزیتی دارند این است که با 20 سال سابقه کار بازنشسته می شوند.