جعل اقرار نامه واگذاری ارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مدتی پیش برادرم با جعل یک اقرار نامه مدعی واگذاری ارث پدری توسط چهار تن از ورثه به وی شد که به دلیل رسمی بودن اقرار نامه از یک سوی و فقدان دلیل کافی در دادگاه حقوقی دادخواست ابطال اقرار نامه مذکور ارایه شد.اکنون آگاه شده‌ایم به دلیل نگهداری و استفاده از ادوات جعل از جمله مهر و سربرگ دفترخانه دستگیر و پس از صدور کیفرخواست در انتظار دادگاه است ... اکنون چه اقدامی درباره ‌ی
ابطال اقرار نامه جعلی بایستی انجام دهیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید از دادگاه حقوقی درخواست استعلام پرونده های کیفری مربوط به موضوع جعل ایشان را نمایید .ضمنا می توانید یک شکایت کیفری دایر بر جعل و استفاده از سند مجعول علیه وی مطرح نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش شکوائیه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید