فروش خانه و عدم ذکر پارکینگ در سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ،من دوسال پیش خانه خریدم تو قول نامه زده با پارکینگ و صاحب خونه قبلی هم به ما گفت این پارکینگ شماست وتو سند تفکیکی زده بود پارکینگ دو چون ماهم طبقه دوم بودیم فکر کردیم برای ماست حالا پشت سند نگاه میکنم میبینم که چیزی در مورد پارکینگ نزده و سند بقیه همسایها زده الان باید چکار کنم آیا میتونم از فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید علیه فروشنده با عنوان الزام به تنظیم سند رسمی در خصوص پارکینگ ، طرح دعوا نمایید. چنانچه اساسا پارکینگ وجود نداشته باشد می توانید دعوای خسارت مطرح نمایید.