آیا اموال تسلیمی ووجوه پرداختی جزء مهریه لحاظ می شود؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
دو تا سوال در خصوص مهریه دارم. اول اینکه در صورت دادخواست مهریه توسط زوجه، ماشینی که زوج در حین زندگی مشترک برای زوجه خریداری کرده است (با سند رسمی) به عنوان بخشی از مهریه لحاظ می شود یا خیر؟ و سوال دوم این که چنانچه زوجه با توقیف حساب بانکی (برداشت موجودی بانکی) و اموالی که از قبل زوج به نام زوجه کرده است (سوال بالا) به میزان معادل 110 سکه بهار آزادی دریافت کرده باشد، آیا می تواند زوجه نسبت به توقیف سایر اموال مانند منزل زوج هم اقدام کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اولا زوجه بیش از 110 سکه تعینی در قباله ازدواج یا مهر المسمی مستحق نمی باشد ثانیا در خصوص خودرو و یا. واریز وجه بحساب بانکی زوجه چنانچه مکتوب شده باشد از قِبلِ مهریه پرداخت شده بله لحاظ شده و بری الذمه شده اید موفق باشید