آیا ارث هم جزو اموال زوج برای تنصبف محسوب میشود

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خدا نیرو وکلای بزرگوار
سال 91 ازدواج کردیم
سال 94 به اختلاف خوردیم شکایت کردم
پرونده رفت شورای حل اختلاف و به خاطر پسرم سازش کردیم
وکیل من پرونده رو بسته و به دادگاه نکشید
همسرم زمینی داشت که از پدر مرحومش به ارث برده بود
بلافاصله بعد احتلاف زده به نام مادرش
با توجه به اینکه بیکار و حتی کارت پایان خدمت نداره
اجاره خونه و تمام هزینه های زندگی رو خودم تامین می کردم و مدارک موجود
حالا بعد گذشت سال ها خودش تقاضای طلاق داده مهریه ی من 126 عدد سکه ی بهار ازادی طرح جدید که رای صادر شده با پیش قسط 5 عدد و هر 10ماه 1عدد
اجرت اامثل و نفقه هم محکوم شده که ماهانه 3میلیون و 500 باید پرداخت کنه برای من و پسرم که 10 سال داره و
حضانتش رو قاضی محترم دادگاه به من دادن
قاضی از همسرم سوال کرد تو جلسه ی مهریه که چرا زمین رو دادی به مادرت ؟
گفت فروختم و هزینه ی زندگی کردم
در صورتی که این دروغ محض و خودم تامین کردم هزینه های زندگی رو
حاالا سوال من اینه
اول میتونم برای ابطال سند اقدام و شکایت کنم ؟
و دوم چون بعد ازدواج به قول خودش زمین رو فروخته
شرط تنصیف دارایی به من تعلق میگیره یا ن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام‌کاربر گرامی، اموالی که از طریق ارث به زوج میرسد جزو اموال زوج برای تنصبف محسوب نمیشود، صرفا اموالی را برای تنصیف محاسبه میشوند که در زمان زوجیت بدست آمده باشد.