مراحل رفع برگشتی چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عذر خواهی میکنم برای عودت چک به شخص صادر کنند اولیه چک بابد در گزینه های بابت چه گزینه ایی رو زد
واگر چک برگشت بخوره برای رفع برگشتی چطور اقدام کرد ممنون از راهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی قسمت اول سوال شما واضح نیست اما رر مورد قسمت دوم درصورتی که چک برگشت بخورد بایستی یا رضایت محضری برای رفع اثر ببرید یا نامه از اجرای احکام دادگستری