انتقال ملک‌ به ثالث‌برای عدم پرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
آقای جمشیدوند بنده الان نامزدم و با خانمم اختلاف دارم و چون احتمال میدم شاید تو روزهای آتی بخواد بخاطر مهریه اش بره سراغ توقیف اموال و اینا ، میخوام سند ملکی خودم رو به شرط عمر با حق فسخ بنام پدرم کنم، خواستم ببینم با این روش انتقال فردا تو دادگاه میتونه ادعایی بکنه یا خیر؟؟ و اینکه متن دفترخونه رو چطور و از کجا براتون بفرستم بخونین و اگه مطلبی لازم بود بگین کم یا زیاد کنم، بااحترام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام پیشنهاد می گردد ملک به صورت انتقال قطعی به شخص ثالث واگذار شود تا در استعلام ثبتی به نام شما قابل استعلام نباشد و‌در خصوص متن سند درخواست حقوقی در پروفایل بنده(قربان زاده) ثبت تا بررسی لازم صورت گیرد.