آیا امکان درخواست طلاق از سوی زوجه وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانم دهقان سال نو مبارک باشه
خانم دهقان من قصد جدایی از همسرم رو دارم قبلا مصرفش الکل بود حالا رو آورده به قرص خواب شبی 6 تا 8 تا دونه میخوره اصلا آدم خودش نیست همش توی چرت هست .. این وضعش هم روحیه خودمو ب هم ریخته هم پسرم واقعا تحملش سخته ...
چکار کنم بتونم ازش جدا شم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما میتوانید به استناد اعتیاد همسر که مخل زندگی تان گردیده درخواست طلاق از طرف خودتان مطرح نمایید.