دادخواست رجوع از هبه

دسته بندی : حقوقی | املاک
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من یک واحد خانه مسکن مهر در امل با ثبت نام و قسطی از راه وشهرسازی تحویل گرفتم مسکن مهر رو ب اسم سرپرست خانوار ثبت نام میکردن ک من هم ب عنوان سرپرست ثبت نام کردم در نیمه های راه و حضور در بانک وبردن ضامن آنجا اسم مالک رو تغییر دادم ب اسم خانوم ثابقم کردم ک بتوانم خودم ضامن شوم بعد از گذشت چندسال از همسرم جدا شدم او خانه رو تصاحب کزده در راه وشهر سازی ب اسم خانومم هستش دلی هنوز سند قطعی نخورده راهی وجود داره ک بتونم خونه رو پس بگیرم یا نه اگه هست راهنمای کنین لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، نظر بنده این هست که شما دادخواست رجوع از هبه بدید و وارد فاز هبه بشید با توجه به اینکه الان هم در ید خانم هست، باز نظر همکاران دیگه هم بپرسید.