اثر قانونی مختومه نمودن پرونده اجراییات ثبت

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مهریمو اجرا گذاشته بودم ،به دلایلی پشیمان شدم رفتم اداره اجرا گفتم میخوام کنسل کنم درخواستمو، خانومی که اونجا بود جواب درستی نمیداد، فقط یه نامه داد، گفت اینو امضا کن اسمتو بنویس تا کنسل بشه، توی نامه نوشته بود اینجانب فلانی از ادامه پرونده اجرایی انصراف و تقاضای مختومه نمودن آن را دارم، از مفهوم مختومه مطلع بوده و تقاضای رفع بازداشت از کلیه بازداشتیهای پرونده را دارم و چنانچه استعلامات 3 گانه موجود نیست تقاضای گواهی جهت ارایه به مقامات قضایی را نمیکنم. میخواستم بدونم مفهومش اینه کلا دیگه مهرمو نمیتونم اجرا بذارم؟ مشکلی برام پیش نمیاد اگر روزی در آینده بخوام دوباره اجرا بذارم؟ نمیگن خانوم شما فلان نامه رو امضا کردی پس حتما گرفتی مهرتو (آخه من چیزی از مهرم نگرفتم) یا نمیتونی دیگه درخواست بستن حسابها یا توقیف اموال یا ممنوع الخروجی برای ایشون داشته باشی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هر زمان امکان درخواست مجدد بابت اجرای مفاد سند رسمی ازدواجرا خواهید داشت و پرونده مجدد به اجراییات ثبت جهت توقیف اموال احتمالی همسرتان فرستاده خواهد شد.