ازدواج مجدد و اجازه پدر با جد پدری

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من 19سالمه و میخوام ازدواج مجدد داشته باشم و اینکه نمیخام به امضای پدر یا مادرم نیاز باشه حضانت تام من دست مادرمه و اینکه ازدواج قبلیم نامزد بودم و باکره و اسم همسر سابقمو از شناسنامم پاک کردم ایا امکانش هست من بدون امضا خانوادم بتونم ازدواج کنم و تینکه شرایطش چیه. باید شکایت کنم آیا یا باید برم دادگاه نامه بگیریم و چقدر زمان می‌بره قبلا با لکی از همکاراتون داخل همین سایت حرف زدم ولی کامل راهنمایم نکردن گفتن با همون مدارکی که رفتی اسمشو از داخل شناسنامت پاک کردی میری دادگاه نامه بهت میده ببری محضر چه دادگاهی باید برم کدوم بخش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام _ شما با توجه به ازدواج قبلی نیازی به اجازه ی پدر یا جد پدری ندارید،جهت ثبت ازدواج ،حکم قبلی طلاق خود و مدارکی که در این زمینه را دارید به دفتر ازدواج ارائه دهید.