طرح دادخواست طلاق از سمت زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر . من و همسرم 15ماهه که نامزد هستیم و ایشون هیچ اقدامی برای زندگی مستقل انجام نمیدن . از لحاظ مالی هم همینطور . از لحاظ عاطفی هیچ حسی نسبت به خودم دریافت نمیکنم ازش.ما خیلی دیر به دیر همدیگرو میبینیم و یه روز که میبینمش به خودم لعنت می‌فرستم که کاش نمیومدم دیدنش. انقد نسبت به من بی تفاوت هستش که تو این چند ماه چندین بار خواستم ازش جدا شم .هر بار همدیگرو دیدیم دعوامون شده . خانواده اش هم همینطور هستن خیلی بی تفاوت . لطفاً اگه میشه راهی جلو پام بذارین دیگه خسته شدم هرروز خدا کارم شده گریه . قلبم دچار مشکل شده از دست این آقا . ذره ذره آب شدن خانوادم رو دارم میبینم که بخاطر من غصه میخورن. بنظر شما من باید چیکار کنم ؟ادامه بدم این زندگی رقت انگیز رو یا راهمون رو جدا کنیم از هم ؟ پیش مشاور خانواده هم رفتم ایشون هم گفتن جدا شید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ شما میتوانید اگر ایشان راضی به طلاق هستند به صورت توافقی طلاق را انجام دهید ،در غیر اینصورت باید دلایل محکمه پسند برای طلاق داشته باشید،وگرنه نمیتوانید حکم بگیرید. پس مهریه و نفقه را مطالبه کنید.