استرداد جهیزیه مطابق سیاهه

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
شوهرم برای استرداد جهیزیه وسایلایی که خودش گرفته بود برا جهیزیه رو خالی کرده بعد الان فردا وقت دادگاه داریم . من با پلیس رفتم و فیلم از وسایلا قدیمی که گذاشته گرفتم الان فردا اون فیلم هم ارائه بدم و اینکه قاضی شوهرمو مجبور به آوردن وسایل می‌کنه یا نه چون مبلغ 75 میلیون در سند نکاحیه نوشته شده برای جهاز اون جهاز رو بهم میدن یا نه فقط جهاز خودم رو میدن

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی .دادگاه مطابق سیاهه جهیزیه شما ونیز فاکتورهای خرید در صورت وجود اقدام به صدور رای به استرداد جهیزیه شما می نماید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا من توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم