امکان تهیه مسکن جداگانه توسط دختر

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر
من دخترم 18 سالمه قصد دارم از خانوادم جدا زندگی کنم چون خیلییی بهم گیر میدن و اذیتم اما پدرم اجازه نمیده که من جدا زندگی کنم
آیا من میتونم بدون اجازه پدرم جدا بشم و تنها زندگی کنم مسکن جدا تهیه کنم بعدا میتونه برم گردونه؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما با توجه به اینکه بالای 18 سال هستید وعاقل وبالغ هستید می توانید به صورت جداگانه از خانواده زندگی نمایید و هیچ منع قانونی هم در این خصوص وجود ندارد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم