شکایت از کارفرما توسط وکیل

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ، صاحب شرکت از پرداخت حقوق مرخصی اضافه کاری تعطیلیهای رسمی ممانعت میکنه ، بنده از چه طریقی شکایت کنم، آیا گرفتن وکیل درسته برای اینکه خودم شاید نتونم حقمو بگیرم و اینکه درحین شکایت سر کار بمونم یا دربیام ؟!اگر دربیام ترک کار محسوب نشه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.چنانچه تمایل به اعطای وکالت در این خصوص داشته باشید بنده می توانم شکایت شما را پیگیری نمایم وضمنا بهتر است در حین کار شکایت خود را مطرح نمایید چون در صورت اخراج شما ، اخراج غیرقانونی تلقی می گردد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا اعطای وکالت از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید