درخواست طلاق به لحاظ ازدواج مجدد زوج

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

زنی 39 ساله هستم فرزند پسری 14 ساله دارم. سال 98 به دلیل بیکاری همسرم از مشهد به تهران به همراه فرزندم مهاجرت کردم . همسرم در سال 99 زنی مطلقه را صیغه محضری 2 ساله کرد و در سال 1400 همسرم به همراه همسر صیغه ای اش به تهران آمدند و در تمام این مدت با هم در ارتباط بودند و من در همان سال متوجه خیانت همسرم شدم ولی همسرم به من قول داد که دیگه رابطه ای با آن زن نخواهد داشت ولی بعد از این موضوع بنده سه بار دیگر متوجه رابطه این دو باهم شدم و باز هم طبق اصرار و التماس همسرم بخشیدم .
حدود یک هفته ای است که باز متوجه شدم همسرم با آن زن در ارتباط است . ناگفته نماند اینکه یک بار دیگر همسرم وقتی فرزندم 4 سال سن داشت باز با زن شوهرداری در ارتباط بود. حال میخواهم برای طلاق اقدام کنم . لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما می توانید دادخواستی دایر بر طلاق به لحاظ ازدواج مجدد بدون اذن شما به دادگاه مطرح نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید