دادخواست الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقتی خانمم بگه من به هیچ وجه نمیام سر خونه زندگی قبلی یا بیا جای ک من میگم یا فکر طلاق باش میتونم بیارمش سر خونه زندگیش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی می توانید دادخواست الزام به تمکین نمایید ولی خانم می توانند تمکین نکنند هرچند در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمی‌گیرد و شما نیز با استفاده از حکم تمکین تحت شرایطی می توانید تجویز ازدواج مجدد بخواهید .