چگونگی اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده بخاطر حقوق و سنوات به دادگاه شکایت کردم و در تجدید نظر بعلت دیر دانلود کردن مدارک از طرف کارفرما و ارائه فیش حقوقی ساختگی رای به ضرر من صادر شد و بنده با دلایل کافی برای اثبات ساختگی بودن فیش حقوقی و با ذکر عدم توجه قاضی به مدارک و فرصت دفاع به بنده ندادن به دیوان شکایت کردم حالا یه پیام اومده تا 10 روز دیگه ماده 111 دیوان در مورد پرونده اعمال میشود میشه بفرمایید یعنی چی؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر ماده 111 دیوان عدالت اداری درخصوص اجرای حکم است.