واگذاری و انتقال اموال از سوی پدر به یکی از فرزندان

دسته بندی : حقوقی | املاک
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید .
همسر من یه زمین پدرش بهش داده واین زمین برای برنج کاری هستش
و اینو به اسم پسرش زده ولی گفته تا وقتی که من زنده هستم خودم می‌خوام روش کار کنم
ولی هیچکدوم از ورثه اون برگه رو امضا نکردن .
ولی شورای محل خود پدر شوهرم امضا کردن .
سوالم اینه که اگه پدر ایشون فوت کنن این زمین قانونی برای ایشون هست .
یا باید در زمان حیات پدرش از ورثه امضا بگیره .که بعد از فوت پدرش بچها ‌‌نگن این زمین قانونی برای تو نیست چون ما هیچ امضایی نکردیم .ولی اطلاع هستیم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی با توجه به توضیحات شما ، پدر همسرتان زمین را به پسرشان صلح عمری نموده اند و نیازی به تایید و امضای سایر وراث چه در حال حاضر و چه بعد از فوت مصالح ( پدر ) نمی باشد.