آیا امکان فسخ معامله وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال نو تبریک عرض میکنم
ماشین تیبا یک مدل 93 داشتم معاوضه کردم با پراید مدل 84 دونفر بعداز چندین بار اومدن ماشینم دیدن وکارشناسی رنگ دیدن بعنوان دور رنگ وشاسی جوش تیبا معاوضه کردم با پراید 84 ان اقا بابردارخانمش اومده بود چندبار اومد تا توافق رسیدیم 68میلیون ماتفاوت گرفتم بخاطر خانه سازی دارم معاوضه کردم وماتفاوت خرج خونه سازی کردم بعداز معامله فرداش انتقال سند تعویٌض پلاک هردوماشین انجام دادیم وفرداش اومد گفت چراغ نو خریدم وتعزینات وسیستم بستم گفتم مبارکتون باشه و حدود ده روز بعد اومد گفت باربند ماشین داشته زیرش موج داره بدم صافکار خوب هزینه داره گفتم منم پراید ازت گرفتم دارم خرج میکنم سپر جلو شکسته بود وخرج جلوبندی و.... انجام دادم بازم خرج داره هردو ماشین صفر نخریدیم باید خرج کنیم تا باب دلمون بشه . بله رفت تا ده روز مونده به عید احصاریه اومدبرام اقا شکایت کرده ماشین معیوب وماشین چپی بهم داده اگر چپی بود چرا همون هفته اول نگفتی وچندبار اومدین دیدین معاوضه کرده خلاصه شکایت ازم کرده بعدا 5ماه از تاریخ خریدوفروش ماشین و درکل اونم بعنوان دور رنگ بهم داد پراید منم دوررنگ

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که در زمان معامله برگه کارشناسی رنگ وبدنه به ایشان تحویل داده اید مسئولیتی ندارد ولی اگر این کار را انجام نداده اید کارشناس این امر را تشخیص می دهد.