اختلاف خانوادگی ونحوه حل آن

دسته بندی : خانواده | تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانوم آناهیتا عیدتون مبارک من یک نظامی در نیروی هوایی هستم ودرحال حاضر ساکن پرند استان تهران هستم من همسرم را خیلی دوست دارم وعید امسال به مشهد رفتم ودر خانه مادرخانومم موضوعی که به من ربطی نداشت وزمین شریکی بود که خواهر خانوم بنده بدون هماهنگی با من به خواهرم مبلغی را که با وکیل بسته بودند واریز کردند ومادرخانومم درمنزل خود هر توهین که به خواهرم بود به من گفت ومن به علت ناراحتی وبی تجربگی با مادر زنم بحثم شد وبرادر خانومم با من درگیر شد ومن به احترام خانومم محل را ترک کردم وحال از روزی که برگشتم به منزل خودم در تهران همسرم اخلاقش عوض شده وهمش دم از گرفتن مهریه می زند ومن اورا خیلی دوست دارم وتا بحال در 13 سال زندگی ودو فرزند موضوعی به این جدیت پیش نیامده ومن شوکه شدم ومیترسم با دخالت برادررخانومم که 25 سال دارد ومادر خانومم زندگی من متزلزل شود ومن در این 13 سال برای مادرخانومم وبرادر خانومم کم نذاشتم ودرضمن ودرخانومم هم به رحمت خدا رفته اند وبزرگتری درخانه نیست که صلح دهد وهمسر م هم میگوید یک امضا بده که هر موقع ناراحت شدم به خانه مادرم بروم وبرنگردم لطفا راهنمایی کنید لطف شما از

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید با همسرتان صحبت کنید وموضوع مشاجره را از ذهن ایشان خارج کنید البته اگر متعاقد نشدند به نزد مشاور خانواده بروید تا مشکلات فی مابین حل شود