دادخواست الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب. بیست سال که خانمم هر انتقادی قهر میکنه واز منزل خارج میشه وهمراه خانواده میرن تفریح وبیرون بعد ما شدیم ادم ایشون وتمام فامیل باهم همگی میریم دنبالش ومیاریمش این با دیگه خیلی عصبانیم کرد وخودم بعد بیست سال بیرونش کردم بازم خانواده بیچاره من رفتن دنبالش وبردن خونه خودشون بعد کلی صحبت راضی شد برگرده چون همه میدونن خیلی لجبازه یهو میبینی موهاشو از ته با ماشین صفر میزنه وکلی ناراحتی درست میکنه مگه چه سودی برای ما داره که انتقاد میکنیم ولی تهش میشه ناراحتی الان گفته بر میگردم تا باز نشستگی شما که تقریبا خرداد یا تیرماه هست بخاطر مدرسه دخترمون میخوام راهنمایی کنید یه متنی برام ارسال کنید که حضور شاهدین امضا کنه فردا نره شکایتی علیه من انجام بده ولی گفتم نیازی به شکایت نیست ولی خودم مهریه شو حاضرم بدم فقط موقعی که ایشون میرن یه مدرکی دست من باشه که من به چالش نیوفتم ووجهه قانونی هم داشته باشه که نفقه وغیره به جز مهریه بهش تعلق نگیره ودر ضمن فقط مهریشو میدم طلاق نمی خوام بدم شاید یه روز سرش به سنگ خورد برگشت یه متن جامع میخوام برام بفرستید هدفم برای ایشون خیره ممنون از همراهی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی بعد ازینکه منزل را ترک کرد دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید درصورتی که حاضر به تمکین نشوند نشوز محسوب شده و نفقه ای نخواهند داشت