صیغه ۹۹ ساله و بچه دار شدن

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده 42 سال سن دارم ده سال پیش با پسر خاله یکی از دوستام آشنا و ازدواج کردم و اینم بگم که ازدواج دومم بود همسر اول تو حادثه ی از بین رفت و اینکه با این آقا کارمند دولت هم هس و اینم بگم که بنده ازدواج دایم نکردم صیغه 99 سال کردم بخاطر اینکه حقوقم قطع نشه تا الانم همینطور مونده و از همه مهمتر اینه که این آقا مواد مخدر مصرف میکرده ولی روزی که اومد خاستگاری پاک از مواد بود که خودش میگفت ولی بعد فهمیدن که متادون مصرف میکنه ولی بعد از مدتی شروع کرد به کشیدن منم چون دوسش داشتم و یه زندگی خوبی از دس دادم و خانواده خودم راضی به این ازدواج نبودم راه برگشت نداشتم چون واقعا بیشتر صدمه میدیدم تا اینکه بعد از ده سال خدا بهمون بچه داد الان بچم تاره 5 ماهشه و اینم بگم که تو زندگی مشترک ما یه خونه و ماشین خریدم با پول من و مقداری از همسرم که بنام من زدش و همین که بچه به دنیا اومد پای خانوادش کلا رفتارش با من عوض شد تحت تاثیر حرفای مادر و برادر ش در واقع خانوادش قرار گرفت و حتی دعوامون شده بد جور این آقا بهم میگه باید خونه و ماشین رو به نام من بزنی و گرنه نمیخامت منم گفتم من این کار رو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، سوال ناقص میباشد ولی در کل اینکه ماشین و خانه را به اسم زوج کنید به خودتان مربوط میباشد و کسی نمیتواند شما را اجبار کند