درخواست طلاق توافقی زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم طلاق میخوادبااینکه باهاش خوب بوده.میگه توافقی.ولی من نمیخوام طلاقش بدم بخاطرتنهافرزندمون.اگرجلسات دادگاه نرم مشکلی پیش میاد؟آخرش موفق میشه طلاق بگیره یاخیر؟بلاتکلیفی خیلی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.طلاق به درخواست زوج تنها در صورت اثبات عسر وحرج زوجه وشرایط 12 گانه مندرج در طلاق همانند اعتیاد زوج و... امکان پذیر است در غیر اینصورت دادخوست وی رد می شود در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر توضیحات کامل از طریق همین پنل درخواست مشاوره تلفنی ارسال بفرمایید